Wednesday, 17 April 2019

Translation about Wine

interesting facts about Wine 
Ոչ բոլոր կարմիր գինիներն են  նմանատիպ կերպով պատրաստվում: Որոշ գինիներ զգալիորեն ավելի բարձր են «լավների համար», քան մյուսները: Օրինակ, Cabernet Sauvignon- ն ունի ավելի խտացրած տանիններ, քան Pinot Noir-ը , սակայն երկու գինիները ունեն ավելի քիչ տանին,  Թեև բավականին դժվար է որոշել, թե որ գինիներն են լավագույնը (ճիշտը), կան որոշակի խորհուրդներ.


 Երիտասարդ կարմիր գինիները ձեզ համար ավելի լավ են, քան հին կարմիր գինիները:

Մեզ արդեն տարիներ շարունակ ասում են, որ հին գինիներն ամենալավ գինին են: Դա ճիշտ է, որ որոշ գինիներ ավելի լավ են համտեսվում, երբ հնանում են, բայց երբ խոսքը վերաբերվում է գինու առողջության մասին, հին գինին այնքան էլ լավ չէ: Երիտասարդ կարմիր գինիները պարունակում են ավելի մեծ տենիններ, քան ցանկացած այլ տեսակի գինի:

 Կարմիր խաղողը ավելի հին է, քան սպիտակ գինու խաղողը :

Սպիտակ գինին արտադրող դեղին եւ կանաչ գունավոր խաղողերը, կարծես, սկզբում գալիս են կարմիր խաղողի հանքավայրի ԴՆԹ-ի մուտացիայից: Սա բավականին համոզիչ վարկած է, քանի որ Pinot Noir- ը և Pinot Blanc- ը նույն ԴՆԹ- ն են:  

No comments:

Post a Comment